Loading...

Få min ebog om æteriske olier til 0 kr lige her! 


Her kan du lære om naturlige æteriske olier, og se eksempler på, hvad de kan bidrage med til dig og din familie i hverdagen.

 Få tilsendt min ebog "Introduktion til æteriske olier - et olieeventyr for begyndere" for 0 kr!

Bare indtast fornavn og email, så sender jeg dig ebogen med det samme 

Navn:
E-mail:

 
Du siger samtidig ja tak til at blive skrevet op til mit nyhedsbrev med gratis info om anvendelse af olier, workshops mm, og du kan til en hver tid afmelde dig med et enkelt klik hvis det ikke er noget for dig

 

 

Med en baggrund som Civilingeniør med speciale i kemi og materialer, og en række mere holistiske uddannelser inden for den alternative verden, lander de æteriske olier lige ned midt i essensen af, det der giver mening for mig. 

Det giver så god mening for mig, at benytte naturens byggesten og healende egenskaber til at støtte mig på en naturlig måde i hverdagen. I stedet for at benytte syntetiske og kunstigt fremstillede stoffer.

________________________

 Denne ebog er for dig, hvis du også er interesseret i at vide mere om de æteriske naturlige olier som alternativer til al den "kemi" vi bruger i hverdagen. Til f.eks rengøring, hudpleje, lindring af smerter ved hovedpine, booste fordøjelsen, bedre søvn, finde ro og meget mere. 

    
Hej - jeg hedder Mette Andersen, og jeg brænder for at hjælpe folk til større lethed og glæde i hverdagen.

I hverdagen arbejder jeg med selvudvikling, og har online kurser og meditationer, og folk i personlige og spirituelle forløb i min virksomhed Zenspiration i Roskilde.

Jeg er faldet totalt for de æteriske olier, især som aromaterapi, men også som naturlig erstatning for en række mere "kemiske" midler i hverdagen. Jeg benytter selv olierne dagligt, og er distributør af olierne fra doTERRA.

Målet med denne ebog fer at give dig lidt baggrundsviden og information om æteriske olier, og hvad de kan gøre for dig i hverdagen.

Jeg skriver også kort om hvor du kan købe disse olier som jeg skriver om i bogen

  

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen

Mette Andersen

www.zenspiration.dk