Loading...

 

Et gør det selv online minikursus

 

Sådan går du fra at være drænet for energi til lethed, glæde og overskud i hverdagen med blot 3 trin



Her får du overblik over hvad det er der hindrer letheden i at udfolde sig, så du kan tage aktion og ændre på dette.

 

En tretrinsraket der giver dig en konkret handlingsplan til at løfte letheden på de punkter der tynger mest i dit liv lige nu.

 

 

 

  

Kom i gang allerede i dag!

 

 Pris kr. 296,- 

 

 

Få styr på hvad der dræner dig for energi, og transformer det til positiv handlekraft, så du får overskud til det der giver dig glæde og lethed  hverdagen.

 

Når først man har gennemført dette onlinekursus, er det som at få vendt energien. For nogle en rigtig øjenåbner.

 

Hvis man ikke rigtig ved hvad det er der tynger en, men blot har sådan en lidt tung øvfornemmelse i systemet, så bruger man rigtig meget "usynlig" energi på det.

Man bliver langsomt drænet for energi

Energi som i stedet kan benyttes til at gøre de ting der skal til for at letheden og glæden vokser.

Og dermed vende den nedadgånede spiral til en løftende opadgående spiral.

 

Du bliver guidet igennem de tre trin, og får vished, klarhed og en helt konkret handlingsplan der kan løfte letheden og glæden i din hverdag
 

 

 

 

Hej - jeg hedder Mette Andersen, og brænder for at hjælpe folk til større lethed og glæde i hverdagen gennem min virksomhed Zenspiration.

Dette minikursus er mit seneste skud på stammen til dig der gerne selv vil arbejde med at skabe mere lethed i din hverdag.

 

Pris kr. 296,-  

 

 

Med dette minikursus får du et værktøj der tydeliggører hvor du skal sætte ind, og hvilke handlinger du skal foretage dig for at løfte letheden.

Der er tre trin, som du bliver guidet omhyggeligt igennem, og der er arbejdsark i form af lister og skemaer som du skal udfylde undervejs.


En ekstra fordel er at du får adgang til alle 3 trin med det samme, så du kan arbejde med det på lige det tidspunkt og det sted der passer dig.

 

Kærlig hilsen

Mette Andersen